سه شنبه , ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
کاشت دندان
کاشت دندان

کاشت دندانی چه هستند؟

کاشت دندانی چه هستند؟

کاشت های دندانی پایه های فلزی هستند که معمولا از تیتانیوم ساخته می شوند و از راه جراحی در استخوان فک و زیر بافت های لثه محکم می شوند. این پایه به عنوان یک لنگر یا ریشه ای پایدار عمل می کند به طوری که دندان مصنوعی را که شبیه دندان طبیعی است می توان به آن متصل کرد.

پر کردن دندان با مواد چسب دار به زیبایی دندان کمک می کند و باعث می شود که دندان ها طبیعی به نظر برسند.

ممکن است پس از پر کردن قسمت آسیب دیده دندان ، هنوز عیب هایی وجود داشته باشد. بنابراین سطح بالایی دندان ، باید کاملا پوشانده شود.

کاشت دندان یک فرایند طبیعی را که طی آن استخوان در اطراف کاشت فلزی رشد کرده و به آن می چسبد تحریک می کند (تحریک رشد استخوانی) و به همین دلیل شیوه ای موفقیت آمیز بوده است این روش یک پایه محکم را برای دندان های مصنوعی فراهم می آورد عملکرد و احساس ناشی از کاشت های دندانی بسیار شبیه به دندان های طبیعی است.

آیا کاشت دندانی برای شما مناسب است؟

هر فرد سالمی که یک یا حتی همه دندان های خود را از دست داده باشد می تواند از کاشت دندانی سود ببرد. کسانی که به علت از بین رفتن بخشهایی از فک نمی توانند از دندان های مصنوعی معمولی یا پل های دندانی استفاده کنند احتمالا در می یابند که این کاشت ها بهترین راه برای درمان آنهاست. برای بازسازی فک و جایگزین کردن دندان از دست رفته می توان همراه کاشت دندانی از پیوند استخوانی نیز استفاده کرد.

اگر دندان های پیشین آسیب ببینند و یا از بین بروند، می توان دندان های مصنوعی را جایگزین آنها کرد. این دندان های مصنوعی ، ممکن است از جنس های مختلف ساخته شوند.(فلز ، سرامیک، طلا و ..)

دندان های فلزی

برای کاشت دندان ، ابتدا پایه ای از فلز را در لثه ( در لثه محل دندان قبلی) قرار می دهند. پایه باید به صورتی قرار بگیرد که نظم و ترتیب دندان ها به هم نخورد. پس از آن نوبت روکش گذاشتن روی آن است.

روکش سرامیک

اگر از روی روکش های تمام سرامیکی برای پوشاندن پایه استفاده می شود، باید رنگ دندان های همجوار را در نظر گرفت تا ناهماهنگی به وجود نیاید و دندان جدید زیباتر و طبیعی تر جلوه کند.

باید در نظر داشت که مواد سرامیکی به کار رفته در دندان ها محکم نیستند، به همین جهت استفاده از روکش سرامیکی محدودیت های دارد ، بنابراین باید موارد زیر را در نظر گرفت:

  • روکش سرامیکی برای بیمارانی که به دندان قروچه عادت دارند توصیه نمی شود(حداقل تا زمانی که این عادت به طور کامل کنار بگذارند.)
  • در مواردی  می توان از روکش سرامیکی استفاده کرد که بعد از آماده سازی ، دست کم ۱/۵ میلی متر قطر داشته باشد.
  • در صورتی که آسیب دیدگی زیاد پیشرفته نباشد (در مورد دندان های طبیعی)

به هر حال در این مورد باید به دندان پزشک اطمینان کرد و نظر او را پذیرفت . همچنین در این مورد فقط زیبایی مد نظر نیست ، بلکه مهم ، سالم ماندن دندان هاست.

 

دندان طلا

روکش طلا ، یکی از روکش های متداولی است که طرفدارانی هم برای خود دارد.این روکش ، لایه نازکی از طلاست که پس از نصب به روی دندان ، بسیار محکم می شود و در عین حال در هر زمان امکان برداشتن آن وجود دارد، بدون آنکه دندان آسیب ببیند.مزیت دیگر استفاده از این روکش این است که برای نصب آن به روی دندان نیازی به تراشیدن دندان نیست.

مراقبت از روکش های ظریف

روکش ظریف زودتر از دندان های معمولی تغییر رنگ می دهد، پس ضمن مراقبت از آن در برابر مواد اسیدی و رنگی ، باید به هنگام مسواک زدن،از مسواک نرم  و خمیر دندانی استفاده شود که قدرت ساییدگی نداشته باشد.

 

هرگز از دهان شویه های دارای (کلرو هگزیدین ) استفاده نکنید.همچنین از پاک کننده های قوی استفاده نکنید و در مصرف مواد غذایی رنگی احتیاط کنید.

 

 

 

 

 

کاشت دندان,کاشت دندان در ارومیه,مرکز کاشت دندان در ارومیه,بهترین مرکز کاشت دندان در ارومیه,کاشت دندان اورمیه,متخصص کاشت دندان ارومیه,متخصص کاشت دندان در ارومیه,بهترین دنداپزشک ارومیه,دندانپزشک خوب برای کاشت دندان,ایمپلنت در ارومیه,قیمت کاشت داندان در ارومیه,قیمت کاشت دندان در اورمیه,قیمت ایمپلنت در ارومیه,هزینه کاشت دندان در ارومیه,هزینه ایمپلنت در ارومیه,ایمپلنت,ایمپلنت ارومیه,بهترین دندان پزشک ارومیه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 5 =