جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
افتادگی پلک ها
افتادگی پلک ها

افتادگی پلک ها

افتادگی پلک ها

افتادگی پلک بالایی ، که به آن پتوز می گویند ، در اثر ضعف عضلات ، بالا برنده پلک به وجود می آید. این مشکل می تواند مادر زادی ، در پی جراحی آب مروارید ، در اثر ضربه و یا ناشی از افزایش سن باشد. دیگ علل این عارضه  شامل دیابت ، تومور و یا فلج بل (فلج عصب صورتی) می باشد. یک و یا هر دو پلک ممکن است تا حدی پایین بیایند که افق بینایی را بپوشانند.

هنگامی که پلک های پایین شل می شوند، عضلات آن به عقب کشیده می شوند و این موجب وارونگی پلک ها می گردد. در اثر این پدیده ، اشکی که باید به طور طبیعی بر سطح چشم گسترده شود بر روی گونه ها سرازیر می گردد و در نهایت چشم خشک شده در مقابل باد و نور آسیب پذیر می شود.

این که مجبور باشید برای دیدن چیزی از پشت پلک های فرو افتاده سر را کج کنید و یا ابرو ها را به بالا بکشید آزار دهنده است. در این جا راه کار های آسان تری خواهد آمد.

با نوار چسب چشم ها را باز نگه دارید.

با این قطعه نوار چسب ضد حساسیتی و شفاف ، با ظرافت پلک ها را به پوست بالای ابرو بچسبانید. چسب را به گونه ای بچسبانید که مانع پلک زدن و مرطوب ماندن سطح چشم نشود.

از عینکی که مطابق نیازتان ساخته شده است استفاده کنید.

عینک سازان می توانند سیمی درون عینک شما نصب کنند تا چین های صورتان را به ترتیبی نگه دارد که پلک ها باز بمانند این وسیله باید آنقدر انعطاف پذیر باشد تا مانع پلک زدن نشود.

انجام جراحی

به عنوان آخرین چاره پزشکان با بهره گیری از روش های جراحی اقدام به کوتاه نمودن عضلات بالا برنده پلک ها می کنند، البته تا مدتی پس از جراحی ممکن است نتوانید به طور کامل پلک هایتان را بر روی هم بگذارید که در چنین شرایطی ، باید از اشک مصنوعی و پماد های مرطوب کننده استفاده کنید.

 

 

Ptosis,جراحی افتادگی پلک,پتوز,درمان افتادگی پلک,پلک,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 3 =