کلینیک روانشناختی دکتر سامان حسینی در ارومیه
دکتر سامان حسینی روانشناختی
خیابان برق, مشاور روانشناسی
کلینیک روانشناختی دکتر سامان حسینی در ارومیه
Saman Hosseini Psychological clinic
درمانگر اختلالات هیجانی و رفتاری
افسردگی و اضطراب و وسواس
مشاوره و پیشرفت تحصیلی
متخصص تنظیم هیجان
درمان اختلالات خوردن و خوابیدن
شماره پروانه تخصصی ۱۲۱۱
دارای ۲۹ سال سابقه در دانشگاه و آموزش و پرورش و کلینیک خدمات روانشناختی
تماس با دکتر سامان حسینی
آدرس : ارومیه – خیابان برق – نرسیده به تقاطع حسنی – ساختمان پزشکان تیزرو
شماره تلفن : … ندارد
شماره همراه » ۰۹۰۲۸۶۱۶۰۴۶
شبکه های اجتماعی کلینیک روانشناختی سامان حسینی: *ثبت نشده*
اگر شما صاحب این آگهی هستید میتوانید آنرا ویرایش یا حذف کنید
در صورت تمایل به سفارش درج آگهی و قرار گرفتن در لیست با شماره تلفن 09190772260 و یا از طریق فرم مربوطه در سایت ارومیه تبلیغ تماس حاصل فرمائید
فوق تخصص جراحی پلاستیک در ارومیه
همواره یکی از دغدغه های مراجعین برای مشاوره روانشناسی یافتن مشاور روانشناس خوب است. یکی از اولین راه ها برای یافتن روانشناس خوب این است که از افرادی که تجربه موفقی از درمان داشته اند پرسیده شود. اما همیشه چنین تجربیاتی در اختیار افراد نیست. از طرفی اختلالات روانشناسی نیز انواع مختلفی دارند که ممکن است روانشناس پیشنهادی تخصص لازم برای برخی از اختلالات روانشناسی را نداشته باشد. اینجاست که این سوال مطرح می شود، روانشناس خوب کیست؟ و چه ویژگی هایی دارد؟
علم روانشناسی با سرعت زیادی در حال پیشرفت و تغییر است. به همین دلیل یک روانشناس خوب باید همواره دانش خود را به روز نگه دارد. یک روانشناس خوب نباید فقط به علم خود اکتفا کند، بلکه هر روز باید به دنبال به روز بودن باشد. برای مثال اساتید دانشگاه و اعضای هیئت علمی روانشناسی، به دلیل پژوهش و مطالعات مقالات به روز روانشناسی معمولاً از نظر علمی، دانش مناسبی دارند. به همین دلیل، این مشاوران معمولاً روش های مدرن و به روز را به کار می گیرند و می توانند در صورت دارا بودن ویژگی های زیر گزینه مناسبی برای مشاوره باشند.
2- احساس همدلی و همدردی داشته باشد.
درمانجو با چالشها، ناکامی، ناامیدی و مشکلات روحی و روانی پیش روانشناس میآید و نیازمند یاری است. یک روانشناس خوب باید دلسوزانه برای رفع مشکل درمانجو تلاش کند و گره از کار او بگشاید. یکی از ویژگی های روانشناسان متعهد، ابراز همدردی و همراهی کردن با درمانجو است. همدلی و همراهی روانشناس با درمانجو این احساس را در وی بوجود می آورد که مشاور مشکلات و شرایط او را درک می کند. در این صورت درمانجو خیلی بهتر می تواند به درمانگر خود اعتماد کرده و مشکلات خود را مطرح کند. در نتیجه اختلالات روانشناسی بهتر مشخص می شود.
برق, Orumiyeh, West Azerbaijan, IR