جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
راههای درمان خانگی مسمومیت غذایی
راههای درمان خانگی مسمومیت غذایی

راههای درمان خانگی مسمومیت غذایی

راههای درمان خانگی مسمومیت غذایی

مسمومیت غذایی علاوه بر اینکه می تواند پایان وحشتناکی برای یک ناهار لذت‌بخش یا شام بیرون از خانه باشد هم می‌تواند بسیار ترسناک هم باشد. حتی واقعیت ترسناک‌تری هم وجود دارد و آن این‌که تعداد فزاینده‌ی باکتری‌هایی که باعث مسمومیت غذایی می‌شوند در برابر آنتی‌بیوتیک‌های متعارف مقاوم می‌شوند. در این مقاله چند روش خانگی برای تسکین علائم مسمومیت غذایی برای شما فراهم کرده ایم تا اینکه بلافاصله سلامتی خود را بدست آورید.

مسمویت غذایی می تواند به شیوه ناراحتی خفیف روده یا کم آبی شدید در اثر استفراغ و اسهال روی شخص تاثیر بگذارد.شایعترین مسومیت ها ناشی از باکتریهای کامپیلوباکتر، سالمونلا، شیگلا، اشریشیا،لیستریا،بوتولیسم و نورو ویروس هستند.

با اینکه  مراکز بهداشتی هر کاری لازم باشد انجام می‌دهند تا از ورود این باکتری‌ها به غذاهایی که در رستوران‌ها برای شما حاضر می‌شوند، جلوگیری کنند، اما بعضی  وقتها امکان دارد چیزی از زیر دست‌شان دربرود. در چنین مواردی، شاید نیاز داشته باشید که از یکی از  درمانهای خانگی برای مسمومیت غذایی استفاده کنید تا علائم مسمومیت‌تان تسکین بیابد، ولی این درمان‌ها همه‌ی مشکلات را حل نمی‌کنند. در موارد شدید، باید به مراکز درمانی مراجعه کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب طبیعی یکی از بهترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی می باشد.

طریقه مصرف این درمان خانگی به صورت زیر می باشد: ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب را با ۱ فنجان آب داغ قاطی کنید. آن را بنوشید تا معده‌تان آرام شود. همچنین  برای درمان سریع میتوانید ۲ تا ۳ قاشق چایخوری سرکه سیب رقیق‌شده بخورید.

برگ ریحان

چند برگ ریحان یا ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید.بعد این دمنوش را از صافی رد کنید و آن را در یک لیوان بریزید. آن را در طول روز بنوشید تا زمانی که به حالت عادی برسید.

لیمو

تقریبا ساده‌ترین دارو در میان تمام داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی  آب لیمو می باشد که می‌توانید در دسترس داشته باشید.

هر ۳ تا ۴ ساعت در طول روز، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو بخورید.

عسل

هر ۳ تا ۴ ساعت ۱ قاشق چایخوری عسل بخورید تا علائم مسمومیت کم‌کم از بین برود.

دانه‌ی شنبلیله و ماست

۱ قاشق چایخوری دانه‌ی شنبلیله را به ۱ قاشق غذاخوری ماست ساده اضافه کنید.بعد این ترکیب را بدون جویدن دانه میل کنید.هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار این ترکیب را بخورید تا زمانی که علایم فروکش کند.

موز

یک موز رسیده را برش بدهید و به آرامی آن را بخورید. می‌توانید هر بار چند برش از آن را بخورید تا زمانی که احساس کردید معده‌تان آرام شده‌است.

چای نعناع فلفلی

برای همه‌ی ناراحتی‌های معده چای نعناع فلفلی را در دسترس داشته باشید.چای نعناع را با توجه به توضیحات روی بسته‌بندی آماده کنید و آن را ۳ تا ۴ بار در روز بنوشید.

زیره

شما می‌توانید به طور کامل آن را بجوید و چند بار در روز ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی زیره سبز خام را ببلعید.

زغال چوب فعال

هر ۳ تا ۴ ساعت ۲ کپسول ۵۶۰ میلی‌گرمی بخورید.

سیر

۲ تا ۳ بار در طول روز یک حبه سیر بجوید.

سوپ مرغ

چند بار در طول روز یک فنجان سوپ مرغ گرم بخورید تا زمانی که معده‌تان تسکین پیدا کند و بتوانید دوباره غذاهای عادی‌تان را بخورید.

 ریشه‌ی زنجبیل

۱ فنجان آب را بجوشانید و ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده یا قطعه قطعه شده به آن اضافه کنید.اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.این ترکیب را صاف کنید و در یک فنجان بریزید، اگر دوست دارید کمی آب لیمو و عسل به آن اضافه کنید و هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار کمی از آن را بنوشید.

بابونه

دمنوش بابونه، یکی دیگر از نوشیدنی‌هایی است که باید حتما در خانه داشته باشید. شما می‌توانید از نوع کیسه‌ای آن استفاده کنید که در این صورت به دقت دستور روی بسته را رعایت کنید.

پوره‌ی سیب‌زمینی

پوره‌ی سیب‌زمینی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 13 =