جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
اختلالات تشنجی (صرع) در دوران بارداری
اختلالات تشنجی (صرع) در دوران بارداری

اختلالات تشنجی (صرع) در دوران بارداری

اختلالات تشنجی (صرع) در دوران بارداری

اکثر خانم های مبتلا به صرع می توانند در دوران بارداری بدون  حادثه ای داشته باشند و نوزادی کاملا سالم به دنیا بیاورند. با این حال ، برای بیماری صرع لازم است متخصص زنان و زایمان و متخصص مغز و اعصاب خانم با یکدیگر همکاری کرده تا راهکاری صحیح برای کنترل تشنجات ارائه کنند .در تشنج میوکلونیک سفتی یا تکان مختصر اندام ها، به صورت منفرد یا گروهی وجود دارد. در تشنج آتونیک از دست رفتن تون عضلانی تنها دیده می شود. در صورتی که مبتلا به صرع هستید ، سعی کنید قبل از بارداری تشنجات خود را با پایین ترین مقدار ممکن از دارو کنترل کنید.

تشنج اختلالی است که حاصل حمله ناگهانی، غیر طبیعی و تخلیه کنترل نشده فعالیت الکتریکی نورون ها در داخل مغز است. بیمار ممکن است دامنه متنوعی از علائم را تجربه کند که بستگی به نوع تشنج و علت ایجاد کننده آن دارد.

مطالعات نشان می دهد زنانی که تشنجاتشان با حداقل مقدار از یک دارو ، قبل از بارداری به خوبی کنترل می شود ، بهترین نتایج دوران بارداری را دارند. بنابراین حتما ، قبل از بارداری با متخصص اعصاب خود مشورت کرده ، و تا زمانی که دکتر توصیه نکرده است، مصرف داروهای خود را قطع نکنید.اگر علت زمینه ای منجر به تشنج وجود دارد، رفع این علت اغلب موجب رفع اختلال تشنجی می شود. بیمار مبتلا به اختلال تشنج اولیه عمدتاً با داروهای ضد تشنج درمان می شود.

تمام داروهای مورد استفاده برای درمان تشنجات موجب بروز برخی نقایص مادر زادی می شود. مشکلاتی که می تواند بروز کند ، بر حسب داروی خاص متفاوت است ، ولی شامل بروز ناهنجاری هایی در صورت ، شکاف در لب (لب شکری) ، شکاف در سقف دهان ، نقایص قلبی مادر زادی ، و نقایص لوله ی عصبی می شود. به همین دلیل ، خانم هایی که دارو های تشنج مصرف می کنند ، لازم است برای ارزیابی آنا تومی جنینی و اکو کاردیو گرام جنینی ، برای مشخص شدن ناهنجاری هایی در قلب بچه سونوگرافی انجام دهند.

خانم های مبتلا به اختلالات تشنجی باید حدودا سه ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف فولیک اسید اضافی را شروع کنند ، زیرا برخی از داروهای تشنج می تواند بر میزان فولیک اسید تاثیر بگذارد.

دارو های خود را سر خود تنظیم نکنید، مخصوصا بعد از آنکه باردار شدید. حملات تشنجی شما می تواند افزایش یابد، که احتمالا برای بچه ی در حال رشد ، بدتر از خود دارو هاست.

 

 

 

بارداری,صرع,صرع در بارداری,تشنج میوکلونیک,اختلالات تشنجی,اختلالات تشنجی در دوران بارداری,حملات تشنجی,حملات تشنجی در دوران بارداری,,,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =