شنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
Snoring children چرا کودکان خروپف میکنند

دلایل خروپف کودکان

دلایل خروپف کودکان چیست؟

خروپف کردن فقط یک سر و صدای معمولی نیست بلکه نشان دهنده وجود بعضی از مشکلات و یا حتی برخی بیماریها میباشد، معمولا خروپف کردن در افراد مسن بیشتر است اما در بسیاری از موارد کودکان نیز خروپف می کنند.

زمانی که فرد به خواب می رود و هوا به راحتی از بینی و دهان عبور نکند، باعث ایجاد شدن صدای ناخوشایندی میشود، هنگام خروپف کردن زبان، زبان کوچک، کام، لوزه سوم احتمال دارد درگیر شوند، خروپف کردن سبب میشود که بزرگسالان و یا کودکان خواب با کیفیت و عمیقی نداشته باشند.

دلایل خروپف کردن کودکان ممکن است یکی از گزینه های زیر باشد:

  • مسدود شدن مجاری تنفسی برای خروج هوا:
    این مشکل ممکن است بر اثر عفونت سینوسی و یا سرما خوردگی به وجود آید زیرا بافت غدد لنفاوی یا لوزه ها در هنگام سرما خوردگی ملتهب و متورم میشوند، مشکل خروپف تا پایان دوره سرماخوردگی باقی می ماند.
  • انحراف بینی:
    انحراف بینی زیادی به احتمال زیاد عمل تنفس را دچار مشکل می کند و باعث میشود فرد خروپف کند این مشکل با عمل بینی بهبود پیدا میکند.
  • حساسیت های فصلی:
    حساسیت ها سبب آبریزش بینی میشوند و مجاری تنفسی را مسدود می کنند.
  • تورم و بزرگ شدن لوزه سوم:
    این غده ها نزدیک مجاری تنفسی قرار دارند. یکی از دلایل شایع بزرگ شدن لوزه های شیر خواران برگشت اسید معده (رفلاکس) به دهان است. زمانی که اسید بالا می آید موجب تحریک شدن غدد لنفی یا لوزه ها میشود در نتیجه باعث التهاب آن و بزرگ شدن لوزه ها میشود. این اتفاق بین سنین ۲ تا ۵ سال رخ میدهد زیرا رشد آنها نسبت به سایر قسمت های بدن سریعتر است در واقع میتوان گفت التهاب وتورم لوزه ها یکی از شایعترین علل خروپف کردن است.
  • اضافه وزن کودک:
    وزن زیاد باعث تنگ تر شدن مجاری تنفسی شده و خواب کودک را مختل و باعث خروپف کردن او هنگام خواب شود.
  • در گاهی مواقع خروپف کردن میتواند نشانه بیماری و یا یک نوع اختلال خواب بسیار جدی باشد مشکلاتی مثل آپنه خواب، افرادی که دچار این مشکل هستند هر بار بعد از بیدار شدن سردرد شدیدی دارند و در طول روز احساس خستگی و عدم تمرکز دارند.

کودکانی که دچار آپنه خواب هستند چه علائمی دارند؟

• کودکانی که به طور مرتب هفته ای ۳ بار دچار خروپف میشوند.
• در هنگام خواب اگر چیزی حدود ۱۰ ثانیه تنفس کودک قطع شود.
• بعد از قطع تنفس کودک به طور ناگهانی از خواب بپرد.
• عرق کردن زیاد کودک در طول خواب.
• در هنگام خواب دچار بی قراری شود.

عوارض خروپف کردن کودکان چیست؟

با توجه به مواردی که در خصوص علل خروپف کودکان نقل شد، تشخیص این موارد نیاز به توجه ویژه والدین دارد. مشکلات تنفسی و خروپف کردن در خواب در دوران کودکی از مواردی نیستند که اصلا به آنها توجه نکنید چرا که سبب می‌شوند اکسیژن کافی به مغز نرسد و در این دوران کودک نیاز به اکسیژن کافی برای رشد مغزی دارد.

مشکلات و اختلالات خواب باعث به هم خوردن تعادل سلو‌ل‌ها و سیستم ایمنی بدن و حتی یادگیری می‌شوند. همچنین اگر کودک در طول شب خواب کافی نداشته باشد و بارها بیدار شود، در طول روز نیز بی حوصله، خسته و خواب آلوده میشود. بنابراین بهترین کار برای تشخیص و درمان خروپف کودکان مراجعه به پزشک است.

 

 

 

 

دلایل خروپف کردن کودکان, عوارض خروپف کردن کودکان چیست, علل های خروپف کردن کودکان چیست, چرا کودکان خروپف میکنند, علائم آپنه خواب کودکان چیست؟, کودکانی که دچار آپنه خواب هستند چه علائمی دارند؟, شایعترین علل خروپف در کودکان چیست؟ – Snoring children, دلایل خروپف کودکان, عوارض خروپف کودکان, مشکل خروپف کودکان, چگونه خروپف کودک را قطع کنیم, درمان خروپف کودکان, راه حل خروپف بچه ها – snoring kids

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 2 =